ANALÝZA POTRAVIN

 

NEZÁVISLÁ ANALÝZA POTRAVIN A POTRAVINOVÝCH DOPLŇKŮ

 

Nabízíme speciální vyšetření potravin a potravinových doplňků v tekutém stavu na těžké kovy, patogenní mikroorganismy jako jsou plísně, bakterie, chemikálie, paraziti. Dnešní doba s sebou nese řadu zdravotních komplikací a to ve velké míře díky stále více přibývajících nekvalitních potravin a potravinových doplňků od různých výrobců. V laboratorním Darkfield mikroskopu Vám ukážeme aktuální stav co se v daném vzorku nachází a tím se můžete přesvědčit, zda je uvedených vzorek vhodný pro konzumaci nebo prodej. Bohužel často bývá smutnou realitou, že etiketa výrobku nebývá v souladu s jejím skutečným obsahem, zejména co se týče těžkých kovů. Toto speciální vyšetření se v klasických laboratořích většinou bohužel vůbec nesleduje a je opomíjeno, což má za následek časté potíže lidského organismu v horizontu, třeba až za několik let. Uvádí se, že "minimální" množství kontaminace výrobku nevadí, ale opak je pravdou. Pokud se těžké kovy z těla nevyvazují cílenou individuální detoxikací, pak se v těle roky kumulují a sami se z těla přirozeně nevyloučí. Pokud budeme stále denně konzumovat potravu s tímto obsahem, je jasné, že dochází k obrovské náloži kontaminace do lidského organismu. Stači propočítat kolik zkonzumujeme za den, týden, měsíc, rok, 10 let..... Není to rozhodně žádné minimální množství. Nejčastější potíže spojené s kontaminovanými výrobky: rakovina tlustého střeva (ČR si drží první místo v celosvětovém žebříčku), vysoký krevní tlak, únava, hyperaktivita, kožní problémy, rakoviny, záněty, diabetes, dysfunkce štítné žlázy, hormonální nerovnováha, arterioskleróza, mrtvice, potíže krevního oběhu, zánětlivé střevní choroby, migrény, poškození nervů, potíže zubů a dásní, záněty cév, estrogenová dominance, fibromyalgie, potíže karotid, arthritis - bolesti kloubů, zánětlivé procesy v těle, degenerativní stavy, syndrom karpálního tunelu, atd.

 

 

NEZÁVISLÉ TESTY POTRAVINOVÝCH DOPLŇKŮ :

 

 

OMEGA 3

 

Klasický příklad potravinového doplňku Omega 3:

omega 3

 

NENÍ OMEGA 3 JAKO OMEGA 3!

 

Tento žádaný a velmi potřebný doplněk stravy má velké nedostatky, o kterých se v mediích moc nemluví. Téměř každý výrobce se chlubí, že má tu nejlepší omaga 3 na světe a že je nejčistší ze všech možných omega 3, že právě tato omega 3 je ze severských moří pouze z ryb z hlubin moře, atd. To může být pravda, ale také nemusí. My jako spotřebitelé na lodi nastojíme, tudíž nevíme jaká je skutečnost a věříme tomu co nám prodejce říká. Testovali jsme cca 200 druhů omaga 3 od různých výrobců a s klidným svědomím mohu potvrdit, že ŽÁDNÁ OMEGA 3 nesplňovala to, co tvrdí výrobce. Díky dnešnímu životnímu protředí, můžeme tedy pouze vybrat tu co je nejméně zakovená. V naší praxi používáme omega 3, která v našich nezávislých testech vyhrála na celé čáře. Těžké kovy v ní obsažené jsou minaturním, setinovým zlomkem toho, co v denní běžné stravě sníme, ani o tom nevíme. Kient, který se denně láduje běžnou, tedy silně zakovenou omega 3, s vidinou že "ušetří", těžko může očekávat zlepšení v detoxikaci od těžkých kovů, když se jich jednou stranou zbavuje a druhu stranou si je nevědomky vrací zpět do těla.

Kvalitní omega 3 musí mít složení z rostlinných zdrojů v kombinaci s kvalitním rybím olejem a MUSÍ OBSAHOVAT alespoň 400 mg EPA a 200 mg DHA!

Nejvíce kontaminované ryby jsou ty, které jsou velké a nežijí v hlubinách. Nejvíce zakovená ryba je tuňák.

Jak se těžké kovy do ryb dostanou? Přes žábry ze znečištěného moře, v těle ryby jako v lidském organismu se kumulují.

 

Někteří z konzumentů omeg si myslí, že je přeci lepší konzumovat kombinaci omega 3-6-9 než jen omega 3. Není to tak. Tělo nejvíce potřebuje omegu 3, omegy 6 a 9 jsou vhodné pouze v malém množství a jsou hojně v potravinách, to omega 3 není. Vysoké dávky omega 6 a 9 jsou pro náš organismus škodlivé.

Omaga 3 se mají správně skladovat v chladu, nejlépe v lednici. Neměla by být tam, kde je velká zátěž elektrosmogu, protože se pak jako starší prošlá omega 3 zoxiduje a stává se KARCINOGENNÍ! Omega 3 se musí VŽDY konzumavat s kvalitními ANTIOXIDANTY! Nikdy bez nich!

 

zakovená omega 3

Silně zakovená omega 3 (údajně očištěná od toxických těžkých kovů...)

kontaminovaná omega 3 toxickými těžkými kovy

 

Kontaminovaná omega 3 těžkými kovy (na obalu se výrobce chlubí, že je testována na těžké kovy a že splňuje normy...)

 

 

 

 

PROBIOTIKA

(přátelské probiotické bakterie)

probiotika

 

Věříte, že při konzumaci "zázračných jogurtů" s probiotickými kulturami se Vám vylepší trávení a imunita, tak jak je potřeba? Tak na to můžete rovnou zapomenout!

probiotika pod lupou

 

Reklamy výrobců lákají své zákazníky na svůj zaručený výrobek. Jak to vlastně funguje? Realita je taková, že pokud mléčný výrobek probiotika obsahuje nebo neobsahuje je to vlastně úplně jedno. Probiotika MUSÍ BÝT ve speciální dvojité ochranné mikro-kapsli. Jedna vrstva je chrání proti stárnutí preparátu, druhá ochranná vrstva musí být odolná proti žaludečním kyselinám, především pak proti kyselině chlorovodíkové (HCI). Tak že, když sníme "probiotický" jogurt, který tuto ochranu rozhodně nemá, můžeme zapomenout na to, že se "ŽIVÁ" probiotika dostanou tam kam mají a to je na stěnu tlustého střeva. Oni se tam dostanou, ale bohužel již mrtvá, protože je zničí v žaludku žaludeční kyseliny a tím pádem nemají žádný efekt. Zapomňte na různá tekutá probiotika, apod. bez jaké koliv ochrany. Kdo chce opět "ušetřit" neušetří nic, pouze vyhodí své finance do koše.

Kvalitní probiotika by měli obsahovat i PREBIOTIKA (výživa pro probiotika) a musí mít minimálně 12 kmenů se speciální patentem. Tyto používáme v naší praxi a máme s nimi ty nejlepší výsledky u klientů.

 

Vyšetření lze provést pouze z nekontaminovaného originálního
neotevřeného obalu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Toto vyšetření se nesnaží nahradit klasické laboratorní testy,
ale jsou jejím vynikajícím doplňkem.

 

M2ZmZTB